Rakastan elämää ympärilläni:) Kuvassa Nisse tontun pärekorin vallannut meidän trio,vasemmalta Inkeri,Olga ja Viljo

Kun lisäksi 5 henkiseen perheeseen kuuluu vielä kaksi haukkua,elämää on:)  Yhdessä olemme valinneet suurperheen,olen itsekin suurperheestä ja mieheni olisi halunnut sisaruksia.

Itse olen aina ajatellut että suurperheen lapset eivät ole niin itsekeskeisiä toimissaan. Lapset kasvavat alusta pitäen seurallisiksi, koska ympärillä on leikkiseuraa omasta takaa. Tämä helpottaa hirveästi aikuisiällä,on helppo tulla muiden kanssa toimeen. Meillä lapset kunnioittavat myös eläimiä ja ottavat hiukan jo vastuutakin esim osaavat ruokkia kisut ja haukut ja oikein nahistelevat ketä sen saa tehdä kun vihjasenkin siihen suuntaan että kisuilla olisi nälkä:)

Meillä myös lapset ovat tervetulleitä ruoanlaittoon tai siivoamiseen mukaan jos siltä heistä tuntuu. meillä ei ole mitään "sinulle kuuluu tämä homma" mentaliteettia vaan vapaaehtois meiningillä mennään. Se toimii,eilenkin pidin siivouspäivää,muksut leikki pihalla ja Alina 9v tuli kysymään että saako hän tulla imuroimaan:) Palkinnoksi sitten raparperipiirakoita ja maitoa napaan:)